Käytännöllisiä kesälomavinkkejä Pariisiin tai Britanniaan matkustaville.

Viikon WTF?!?-paketti sisältää kultaisen WC-istuimen, Bling-lavuaarin ja kattokruunun. Paketti maksaa 10 Habbo-kolikkoa. Saat tavarat -30% halvemmalla kuin yksittäin katalogista ostettuna. Tarjouspaketti on myynnissä katalogin WTF?!?-osiossa torstaihin 27. toukokuuta asti.

Viime viikon WTF?!?-skuupiksi äänestettiin 12-vuotias Greyson Michael Chanc, joka nousi YouTube-kuuluisuudeksi Lady GaGa -tulkinnallaan. Äänestäjien kesken arvotut WTF?!?-paketit voittivat: kisu674, Dr.Retro, .:Wampirie.Girl:., kitty.94, tattipupu, zeina992, Dj,Rich, -HelleHattu- ja Mauri.Metsuri.

Viikon WTF?!?-skuupit

Naiset eivät saa käyttää housuja Pariisissa

Tiesitkö, että vuodelta 1799 peräisin olevan lain mukaan naisilla ei ole oikeutta käyttää Pariisissa housuja? Lakia on myöhemmin lievennetty niin, että housuihin pukeutuminen on sallittua, jos "nainen piti käsissään hevosen ohjaksia" tai polkupyöräili.

Kymmenen ranskalaista kansanedustajaa on tehnyt aloitteen lain kumoamiseksi. Yrittäjiä on ollut aikaisemminkin, mutta lakipykälästä on pidetty tähän asti tiukasti kiinni.

Muistakaa tytöt siis ottaa joko valtava hamevarasto tai raippa mukaan, jos suunnittelette kesälomamatkaa Pariisiin. ;)


Vuoristorataan uskaltautuville jaetaan suoja-alushousuja

Britannian suurimmassa huvipuistossa Alton Towersissa sijaitseva vuoristorata Th13teen on käynyt niin monelle ajelijalle liian jännittäväksi, että huvipuisto on alkanut jakamaan vuoristorataa kokeileville suoja-alushousuja. Vuoristoradalla pääsee mm. kokeilemaan vapaata pudotusta.

Ilmeisesti kyyti on ollut niin rajua, että huvipuiston johdon mukaan tämä on johtanut useisiin erittäin noloihin tilanteisiin kyydissä olleille pahaa-aavistamattomille matkustajille.