kivanha taru kertoo suuresta arteesta, joka on piilotettu hotellia ympäröivään metsään.

Harrastatko roolipelaamista Habbossa tai irl? Jos harrastat, niin tiedät varmasti kaiken haltioista, velhoista ja muista fantasiaolennoista.

Tällä viikolla annamme arvoituksen muotoon puettuja vihjeitä, joiden perusteella tehtävänänne on löytää haltioiden piilottama aarre salaperäisestä Kalmankellometsästä. Jos onnistut löytämään aarteen ensimmäisenä, niin aarre on sinun!

Missä metsä on? Sitä ei tiedä kukaan ja karttakin on hukkunut vuosia sitten. Jäljellä on vain pieni kuva aarteesta. Siitä ei etsintään paljon apua ole, mutta jaan sen silti kanssanne. Arvoituksen ratkaisu piilee kuitenkin haltioiden erikoisissa vihjeissä...

Ensimmäinen vihje vanhalla haltiakielellä kuuluu näin: ie kimake eol ekiä es vkeris. Hmm? En saa lauseesta mitään selvää, mutta ehkä sinulla on parempi onni?

Kun löydät aarteen, niin lähetä screenshot itsestäsi aarteen luona sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ensimmäisenä aarteen löytävä voittaa koko aarteen omakseen. Aikaa aarteen löytämiseen on perjantaihin 28. toukokuuta asti. Jos aarre onnistutaan löytämään, niin arvomme myös kaikkien aarteen löytäneiden kesken haltijoiden rihkamaa.

Kilpailu: Aarteenetsijät

Muodosta ystäviesi kanssa viiden habbon etsintäpartio. Ryhmässänne tulee aidossa fantasiahengessä olla haltia, kääpiö, örkki, velho ja ihminen - yksi kutakin rotua.

Lähetä screenshot ryhmästänne osoitteeseen [email protected] viimeistään keskiviikkona 26. toukokuuta. Merkitse viestisi otsikoksi "Aarteenetsijät" ja kerro viestissä myös kaikkien ryhmäänne kuuluvien hahmojen nimet ja mitä rotua he ovat.

Parhaat etsintäpartiot julkaistaan perjantaina ja palkitaan untuvatyynyillä ja roolipelimerkeillä.

Yksi merkki löytää heidät, se yksi heitä hallitsee...

Äänestä myös Habbo Hotelin parasta roolipeliä >>

 
Haltia
Roolipeliviikko 2010


Kääpiö
Roolipeliviikko 2010


Örkki
Roolipeliviikko 2010


Velho
Roolipeliviikko 2010


Ihminen
Roolipeliviikko 2010